Julemiddagen 2014

Pinnekjøttet går i dampovnen på 95grader. Legg på rist med en bakke under for å ta imot fettet.

Pølser og pinnekjøtt fra Solheim kjøtt.

Surkålen er av to hoder, tre epler i skiver, en pakke karve, salt, ca 5ss sukker, 7dl vann og 1,5dl eddik 7%. Legges i lag og koker på svak varme i to timer.

Kålrotstappe med gulerot og pastinakk.

Riskrem av nedkjølt langkokt risengrynsgrøt fra 1L melk, halvpisket krem fra 3dl fløte. Grøten tas i før det piskes ferdig. Saus av oppkokt solbærsirupssaft (veldig sterk blanding), ha evt i maizena for å gjøre den tykkere.

IMG_1300.JPG

IMG_1301.JPG

IMG_1302.JPG

IMG_1304.JPG

IMG_1307.JPG

IMG_1308.JPG

IMG_1310.JPG

IMG_1309.JPG

Skriv et svar