Bryllupsmeny

Så har klokkene ringt og ringene er fastspente.. Maten ble levert av Kokken Arthur. Det var så fantastisk godt at jeg vil dele rettene med dere selv om jeg ikke stod på kjøkkenet selv denne gangen.

Forrett
Ferske asparges servert med trøffelhollandaise
Vin: Dopff & Irion Crémant d’alsace, brut

Mellomrett
Marinert breiflabb anrettet på rødbetrisotto og tørket serranoskinke, sautert spinat og parmesanskum
Vin: Rosaura

Hovedrett
Helstekt norsk kalvefilet garnert med vårrull på sopp og kalvebrissel, små grønnsaker og potetterte, sitron- og ingefærsjy
Vin: Villa Puccini

Tapasdessert
Sjokoladeterte – crème brûlée – hjemmelaget jordbærsorbet – pasjonsfruktkrem og jordbærgelé
Vin: Saracco Moscato d’asti’

Anbefales!

2 svar til “Bryllupsmeny”

  1. Daniel Bundgård Fuglem Says:

    Trøffelhollandaise kan ikke være annet et vannvittig godt! Brukes fersk trøffel, eller trøffelolje kanskje?

  2. Bjørge Solli Says:

    Jepp. Alt var godt:-) Men om det var trøffelolje ller fersk trøffel må du nok høre med Arthur om.

Skriv et svar